Szatmári Gergely, Google Ads specialista, szabadúszó keresőmarketing szakértő

2008-ban kezdtem online marketinggel foglalkozni, Google Ads (akkor még Adwords) pályafutásom pedig az első ügyfelekkel 2009-ben indult, rögtön az egyetem után.

2009-2010-ig egy tanácsadó cégnél dolgoztam, ahol a legkülönbözőbb ügyfelekkel és feladatokkal találkoztam. Itt kezdtem autodidakta módon kitanulni a keresőoptimalizálás rejtelmeit, és több tucat ügyfélnél alkalmaztam ezt a tudást eredményesen. A SEO technikai bugyrain túl amiben különösen erősnek tartom magam, az az üzleti háttér, az összefüggések értelmezése, átadása az ügyfélnek és a Google szemével történő gondolkodás.

2010-2011-ben egy médiabirodalomban voltam helyettes e-kereskedelmi vezető. A cégcsoport könyv témájú webáruházainak voltam közvetlen felelőse. Ekkor gyakran dolgozhattam napi 50-100 ezres látogatószámokkal is, erősítve webanalitikai tudásomat és gondolkodásmódomat.

2011 őszétől pedig a Nordtek Imexco Kft online marketing koordinátora vagyok, mellette pedig szabadúszó keresőmarketing tanácsadó. Egyre inkább a Google Ads hirdetéskezelés lett a fő irány, de a SEO-t sem hanyagoltam el teljesen, próbálom naprakészen tartani a tudásom.

Ügyfél-portfoliómból adódóan webáruházakra specializálódtam, de hirdettem már nagyobb építőipari cégeknek, PR ügynökségnek, kisebb helyi elektronikai alkatrészboltnak és jól ismert pizzériának is.

Több mint 10 év tapasztalattal a hátam mögött az online marketing elég sok területén tudok valódi, hasznos tanácsokkal szolgálni, de se nem online ezermester, se nem megmondó marketing guru nem vagyok. Bízom benne, hogy bemutatkozásom felkeltette érdeklődésedet, és a jövőben együtt dolgozhatunk a weboldalad és Google hirdetésed sikerén.